10 maart: 50+ ledenavond

Herinnert u zich deze nog? Gezellige avond voor 50 plus leden Oranjeverenging Empe.

Op 10 maart organiseert Oranje vereniging Empe een avond voor haar leden die ouder zijn dan 50 jaar. De Oranjevereniging neemt haar leden mee terug in de tijd, met de band, Come Again.

Come Again


Deze band speelt bekende meezingers en  zal geheel in de stijl staan van een gezellig avondje met muziek uit de 70-ties en 80-ties. Herinnert u zich deze nog, nog?? U komt toch ook even?

Deze avond wordt georganiseerd in het sfeervol aangeklede Oortveld in Empe en begint om half 9, de kosten bedragen €5 per persoon.

Bezoekers van deze avond dienen zich tijdig aan te melden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of geef je persoonlijk op bij één van de bestuursleden. De kosten voor deze avond kunnen aan de deur van de zaal worden voldaan. De verzorging van de drank deze avond is in handen van het Oortveld.

 

 

Bestuur

bestuur 2016

Contact

Via de onderstaande links kunt u contact opnemen met de Oranjevereniging Empe:

Volg OVE Empe

facebook twitter

Verantwoord alcoholgebruik

nix18

Wij verkopen geen alcohol onder de 18.
Wij vragen legitimatie onder 25 jaar bij de aanschaf van alcohol.

Ledenvergadering

De algemene ledenvergadering wordt gehouden op 25 oktober 2017 om 20.00 in het Oortveld. Hierbij bent u allen uitgenodigd.

Ledenkaart

Elk lid wordt verzocht om tijdens de feesten zijn/haar ledenkaart strikt persoonlijk mee te brengen. Met deze kaart is er reductie op de entreeprijs.

Gevonden voorwerpen

Vaak hebben wij na de feesten nog allerlei gevonden voorwerpen, zoals jassen, fietssleutels enz. Voor deze verloren spullen kunt u zich hier melden.