Zaterdag 21 april (avond)

EMPER GK PARTY

met

PLORK EN DE AANNEMERS en DJ SANDER

plork-dj-sander

Op de Emper GK party bijten Plork en de Aannemers de spits af.Het kwartet met een metselaar, stukadoor, timmerman en een (B)aardige idioot hebben zich de afgelopen vijf jaar ruimschoots bewezen. Van hele stevige rock tot hoempa gelal en van Ska tot Abba; niets is deze heren te gek. Sinds vijf jaar en een dag zijn de heren van Plork en de Aannemers geen onbekende meer in het muzikale circuit. Vaak zeggen de heren zelf: ”Als er na het vierde liedje geen polonaise ontstaat dan klopt er iets niet!”

Plork en de Aannemers en DJ Sander wisselen elkaar af tijdens deze avond.

Aanvang: 21.00
Tent open: 20.30

Donderdag 26 april (avond)

KONINGSNACHT  

PERFECT SHOWBAND en DJ CHRISTO

perfect-showband-2 

Perfect Showband is al meer dan 20 jaar een succesvolle band. Het is een zeer dynamische band dat zich uit in muzikaliteit, veelzijdigheid en 100% live beleving. Met hits van toen tot de hedendaagse top 50 gaat het dak eraf. Alles staat in het teken van interactie met het publiek om er samen een onvergetelijke avond van te maken.

Als Perfect Showband pauzeert zet DJ Christo de tent op de kop.

Aanvang: 21.00
Tent open: 20.30

Vrijdag 27 april (overdag)

KONINGSDAG

EMPE's GOT TALENT

 

empe-got-talent

Bekend van TV maar nu ook in Empe! De show waarin iedere bewoner uit Empe en omstreken je doet verrassen met zijn talent! Iedereen die uitblinkt in wat voor een optreden dan ook kan op deze koningsdag het podium pakken! In welke discipline je ook goed bent, playbacken, live zingen, dans, goochelen of iets anders, het maakt niet uit ! Geef je snel op ! Leeftijd maakt niet uit, jong en oud mag meedoen. De enthousiaste jury kijkt nu al uit naar al die mooie optredens!

Empe’s got talent begint om 13.30 uur!

Opgave voor Empe’s got talent is voor 20 april bij: Wilma Weijenberg (via mail: wilmaweijenberg at gmail.com).

Leerlingen van de J.H. Isingsschool kunnen zich ook opgeven op school.

Na de spannende ontknoping van Empe’s got talent schakelen we over naar de Pianoco’s. Zij gooien er nog even wat muziek in die je zelf kunt aanvragen door het invul- len van een verzoeknummer op een bierviltje! En jong en oud kan zich weer laten SCHMINKEN!

Aanvang: 16.00
Einde: 19.00

Zaterdag 28 april (avond)

ORANJEFEEST

met 

BOOMERANG en DJ JERONIMO  

boomerang 

Met de band Boomerang krijgt iedereen een intense feestbeleving. Ze slingeren al hun passie de zaal in en rusten niet voordat ze dezelfde passie terugkrijgen van het publiek! Samen zetten ze zo een spetterend feest neer! Het motto van de band is “What you give you get” en dat nemen ze letterlijk!

Aanvang: 21.00
Tent open: 20.30