Vrijdag 10 augustus (middag)

SURVIVALTOCHT

voor jeugdleden van 4 tot 16 jaar
survival
 
 

Voor het 17e jaar trekken we weer de Jungle van Empe in. En met een record van 120 deelnemers vorig jaar blijkt dat de lol er nog lang niet af is. Dus kom allemaal weer rennen, klimmen, varen of zwemmen en laat je verrassen door de hindernissen. Aan het eind van het parcours staat er voor elke deelnemer een traktatie klaar. En tot slot gaan alle deelnemers met een prijsje naar huis.

Voor extra leuke verrassingen is Monica aanwezig met haar Grabbelton.

Aanmelden kan vanaf 13.00 uur.
Er wordt gestart in kleine groepjes van 2 tot 4 personen.

Vrijdag 10 augustus (avond)

PROOST en DJ MARTIN 

 proost

Proost! bestaat uit zes ervaren en energieke muzikanten die altijd in zijn voor een feestje! Als geen ander weet Proost! dat muziek en vermaak hand in hand gaan en interactie, afwisseling en een zeer breed repertoire de ingrediƫnten zijn voor een fantastische avond. Dat wordt zingen en springen tot je niet meer kan!

Aanvang: 21.00 uur
Tent open: 20:30 uur 

Zaterdag 11 augustus (overdag)

VOGELSCHIETEN

vogelschieten

 

Ben je 16 jaar of ouder en ben je lid van de Oranjevereniging Empe dan kun je meedoen met de strijd om schutterskoning(in) van Empe te worden.Vanaf 9.30 uur staat de koffie en krentenbrood klaar en kunt u zich inschrijven. Bij de eerste 30 aanmeldingen wordt de volgorde van schieten bepaald door loting, daarna gaat het op volgorde van inschrijving.

Om 10:30 uur zal Wim Ruegebrink, de schutterskoning van 2017 het eerste schot lossen op de houten vogel.

Ook Jeugdleden van 10 tot 16 jaar kunnen zich aanmelden voor de strijd om de fel begeerde titel van jeugd schutterskoning(in). De jeugdkoningin van 2017 Inka Woestenenk zal het eerste schot lossen.

Als de vogel er af is en de kersverse schutterskoningen en koninginnen zijn gehuldigd zoeken we nog even een sportieve uitdaging in een Watervolleybalcompetitie. Geef je op met een team van 6 personen via www.facebook.com/OVEEmpe/ Of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden kan ook op de dag zelf op het feestterrein. Gaan jullie de uitdaging aan? 

WATERVOLLEYBAL COMPETITIE

watervolleybal

 

Zaterdag 11 augustus (avond)

ROYAL BEAT en DJ REMCO

royal-beat

De band Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze de tent omver. Royal Beat en DJ Remco maken een non-stop programma!

Aanvang: 21.00 uur
Tent open: 20.30 uur